Organisk søkemotoroptimalisering Gir nye kunder og vekst Kontakt oss for referanseprosjekter

Organisk søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering handler om synliggjøring av et nettsted i søkemotorer.

Webmaker1 AS er et webutviklingsselskap lokalisert i Bergen med ekstrem fokus på organisk søkemotoroptimalisering av hjemmesider. Ønsker du å oppnå høye besøkstall på nettsiden din ? Da bør du vurdere organisk søkemotoroptimalisering. Dette er en billig og effektiv måte for å komme i kontakt med nye kunder.

Å ha en webside er en ting, men hvordan folk skal finne siden din er noe annet.

Med organisk søkemortoroptimalisering snakker vi om at man bygger opp selve nettstedet på en måte som gjøre det mulig å kunne kommunisere med søkemotorene både på  selve webområdet og utenfor gjennom andre nettsteder, for å bedre rangeringene i søkemotorene og kvaliteten på trafikken man får herfra.

Google er plassen å være synlig på, både gjennom organisk søkemotoroptimalisering og google adwords.

I følge Statistisk Sentralbyrå gjøres det i dag ca 15 millioner søk i søkemotorer hver eneste dag i Norge.  og ikke overraskende så er det Google som står for mesteparten av denne trafikken. Derfor er Google blitt en av markedets mektigste og viktigste markedsføringskanaler.  Søkemotoroptimalisering er også svært kostnadseffektivt i forhold til andre former for markedsføring på Internett.

Viktig å følge spillereglene når det jobbes med søkemotoroptimalisering.

Når så mange mennesker søker på Google sier det seg selv at enkelte vil gjøre hva som helst for å komme øverst på søkeresultatene, derfor er det viktig å vite om enkelte fallgruver.Det har ved flere anledninger skjedd at enkelte tilbydere av søkemotoroptimalisering manipulerer søkemotoren og tar i bruk virkemidler som ikke er lovlig. De mest kjente firmaene som er blitt utsatt for dette er SAS og Mercedes.  Vær derfor bevisst på hva slags metoder som brukes for å optimalisere din webside. Google har klare retningslinjer for hva de tillater og ikke tillater. Dersom man bruker metoder som ikke er tillatt, vil Google utestenge din nettside fra søkeresultatene dersom juks blir oppdaget.

Disse triksene kan være alt fra å bruke usynlig tekst på hjemmesiden, eller skjulte sider. Dette er ofte kalt Black hat SEO og er ulovlige søkemotoroptimaliserings metoder.

Webmaker1 AS har de siste 10 årene fordypet seg, og opparbeidet seg  kunnskap innen dette fagfeltet. Vi føler begrepet «søkemotoroptimalisering » er blitt et meget utvannet ord grunnet sultne selger som bruker dette begrepet i alle salgssamtaler uten å vite hva det egentlig er. Dette forvirrer dere som er kunder, og skille mellom hva som er bra og ikke bra blir nærmest en umulig oppgave. Vi kan dokumentere resultater på jobber som er gjort.

Ønsker du å bli mer synlig på nettet ved å gjennomføre en søkemotoroptimalisering av hjemmesiden  din hos oss, eller ønsker referanser tar du kontakt med oss på thomas@webmaker1.no Vi har også kompetanse på generell markedsføring gjennom Google Adwords.
[/fusion_builder_column_inner]

Kontakt oss

936 89 240
info@webmaker1.no
Jordalsveien 39

5105 Eidsvåg i Åsane

responsiv webside

Responsive nettsider

Responsiv nettside er en nettside som kan vises på alle skjermstørrelser. Elementene på siden vil automatisk strekkes, krympes eller flyttes for å tilpasses den tilgjengelige skjermplassen på et bredt utvalg av enheter.

seo1

Organisk søkemotoroptimalisering

Og ha en webside er en ting, men hvordan folk skal finne siden din er noe annet. Med organisk søkemortoroptimalisering snakker vi om at man bygger opp selve nettstedet på en måte som gjøre det mulig å kunne kommunisere med søkemotorene

forside 3

Tekst & innhold

Webmaker1 AS utfører oppdrag for offentlige institusjoner og private bedrifter i samarbeid med profesjonelle stills- og videofotografer. Vi utfører tjenester innen …

Ta kontakt

Webmaker1 AS leverer friske og reine responsive nettsider.

Sammen med organisk søkemotoroptimalisering
Ta kontakt